Hungarian
  • VII. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL - 2017. 04.02.

A versenyig hátralévő idő:

: : : :

Rólunk írták
*A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Orosz Lászlóné
2013-04-20

Kedves Szervezők!

Gratulálok a verseny szervezéséhez és lebonyolításához. Tavaly félmaratoni távot futottam csodálatos napsütésben, idén a maratoni távot mínusz fokban és 30 km/h-ás széllel szemben és csak egy kérésem lenne, nagyon kellene a lezárt útvonalon belül egy mobil WC, hiszen ebben a hidegben kicsit rossz volt 3-4 óra hosszon keresztül tartogatni. A pályát nem szerettem volna elhagyni, pedig a nagyerdei körúton sok fa csábított. :-) Mindezek ellenére nagyon jól éreztem magam, hiszen azt csinálhattam, amit a legjobban szeretek: futni.Jövőre is ott leszek!!!

Zolee
2013-03-27

Sziasztok!

 

Első év volt, hogy részt vettem és nagyon nagyon jól éreztem magam. Jövőre tutti ott leszek. 

Két javaslat: 

1. töltsétek fel a teljes eredménylistát, biztos nagyon sokakat érdekelne, beleértve jómagam is:D

2. Jövőre foglalkoztassatok 2-3 fotóst, akár amatőr önkéntest is. Nincs annál vagányabb, amikor az ember a versemy után a weblapon talál pár olyan fotót magáról, amire nem is számított :)

 

Menyhárt Zoltán
2013-03-27

Kedves Szervezők!

Köszönöm a szervezést, a munkát, amit elvégeztek. Példamutató, ahogy szívügyüknek tekintik az amatőrök sportját is. Első félmaratonom igazán emlékezetessé tették.

Hihetetlen "Saci Néni" lelkesedése, tenniakarása, buzdítása. Hogy mindenütt ott van a pályán, és buzdítja a fáradókat!

Sok sikert kívánok a jövőben, és ha rajtam múlik ott leszek a versenyeken!

Molnár Tibor
2013-03-25

Sportársak!

A férfi öltözőben hagytam egy sötétkék saucony szél-eső nadrágot és egy fekete mark & spencer melegítő alsót. Keresem a becsületes megtalálót.

Balogh József
2013-03-24

Kedves Szervezők!

A Hajdú Rendészeti Sportegyesület nevében szeretném megköszönni a mai rendezvényt, ami igazán nagy élményt jelentett számunkra.

Talán bátran mondhatom, hogy a nívó és a siker immár hagyományosan fémjelzi a DKM emblémáját!
 

Köszönjük!

Máthéné Szigeti Zsuzsa
2012-04-20

Tisztelt Szervezők! Gratulálok a szervezéshez, jól sikerült a verseny számomra. Tervezem a 4run sorozat többi állomásán való indulást is. Azt szeretném megkérdezni, hogy szerveznek csapatot vagy közös indulást a szekszárdi versenyre?
Szervezők
2012-04-05

Kedves István! Az első félmaraton mindig kedves emlék marad egy futó életében, nagyszerű, hogy ez épp a mi versenyünk volt:) Szívből örülünk, hogy legendákat költenek rólunk, csak rajta! A november 3. azonban nem a mi versenyünk, mi más időpontokban készülünk több rendezvénnyel is. Bővebb infót hamarosan a www.debrecenikilometerek oldalon találsz majd!
Burai István Attila
2012-04-05

Tisztelt Szervezők! Ezúton szeretnék gratulálni a verseny sikeres megszervezéséhez, első félmaratonomat futottam, és szuper érzés volt! Egy rövid kérdésem lenne: Azt a "helyi legendát" halottam hogy ősszel is lenne Rotary félmaraton Nov. 3. dátummal! Igaz ez? Mert ha igen az szuper lenne ha a születésnapomon futnám az első maratonomat! :-)
Szabó Csaba
2012-04-02

Tisztelt Szervezők! Gratulálok a szervezéshez, csodálatos volt a mai nap, kimondottan jól sikerült a verseny számomra! Remélem jövőre is eltudok menni, ma Gyuláról érkeztem!
Mezei Gergő
2012-04-02

Szerettem volna még1x megköszönni az indulási lehetőséget, nagyon jól éreztem magam a versenyen :) A blogomban többször is megemlítettem a versenyt mostanában :) http://mezeigergo.blogspot.com
Kovács Attila
2012-04-02

Kedves Csaba! Gratulálok a sikeres versenyhez!!!
Papp Eszter
2012-04-02

Nagyon hangulatos futóverseny volt, a körpálya ellenére megdöbbentően változatos volt, tavacska, erdő hangulat, és kisvárosias jelleg, és a vidámparkot sem hagyom ki :D
Márkus István
2012-04-01

Gratulálok! Szuper volt! Szuper a Rotary csapat!!:)
Érckövi Zoltán
2012-04-01

Örömmel tölt el, hogy egy ilyen csodálatosan szép napon egy nagyszerű rendezvénynek lehettem részese. Gratulálok a szervezőknek és minden segítő kéznek; a versenyzőknek! Remélem, hogy a támogatók is hozzánk hasonlóan (HIGH LANDER TRADE KFT.) úgy érzik, hogy a II.Rotary méltó volt a szponzorációra.
Szilágyi István
2012-04-01

Remek pálya.Profi rendezés. Igazán jó verseny volt. Remélem lesz folytatás.
Koncz Tamás
2012-03-31

Nagyon szeretnénk megköszöni a kedvezményt, nagyon jó volt a rendezvény és nagyon jól éreztünk magunkat! Boldogan távoztunk helyszínről. Szép emléket fogunk erről őrizni! Még egyszer köszönjük!
Szervezők
2012-03-30

Kedves István! Gratulálunk kitűnő eredményedhez és ahhoz is, hogy az 55. maratont pont nálunk sikerült teljesíteni. Örülünk, hogy tetszett az útvonal, s így a család még jobban tudott Neked szurkolni!:) Üdv: a Szervezők
Leel-Őssy István
2012-03-30

Gratulálok a verseny szervezéséhez és lebonyolításához. Külön öröm volt számomra, hogy a Kardos utcán is végigment a pálya, ugyanis ezen az utcán lakok. Ez volt az 55.maratonom, eredményem 4h 4:26. Sporttársi üdvözlettel: Leel-Őssy István
Szervezők
2012-03-29

Kedves Hajni! Nagyon örülünk, hogy ilyen magas létészámmal képviseltette magát A HRSE rendezvényünkön. Gratuláluk minden futónak az elért eredményéért, külön dícséretet érdemel a dobogó első fokán álló HRSE 5 fős váltója.:) Természetesen további fotók is feltöltésre kerülnek még galériába. Szeretettel várunk benneteket következő rendezvényünkön is!
Hódosi Hajnalka
2012-03-29

Kedves Szervezők! Én és a csapatom (HRSE)nevében gratulálunk a szervezéshez és további sikereket kívánunk! Nagyon jól éreztük magunkat és hatalmas élmény volt így együtt, ennyien hódolni a szenvedélyünknek!! Továbbá érdeklődnék hogy lesznek e célfotók feltöltve? :) már nagyon várjuk. Hajni
előző 1 2 3 következő
A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!


www.mozgasvilag.hu