Hungarian
  • VII. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL - 2017. 04.02.

A versenyig hátralévő idő:

: : : :

KísérőprogramokSipos Nóra Fit-Ball és Step Aerobic oktató tartja a Jótékonysági Rotary

 
Futáson részt vevők bemelegítését
Sipos Nóra aerobik oktatóként tevékenykedik közel húsz éve, jelenleg a G4 Fitnessben oktat. Kezdetben szertornázott, majd kézilabdázott és később a futás szerelmese lett. Számtalan versenyen indult, többször lefutotta a félmaratont. Sportszeretete irányította a testnevelői pálya felé is. Elvégezte az aerobikedzőit majd a fit-ball oktatóit. Aerobik edzőként arra törekszik, hogy minél több embert tudjon életmódváltásra motiválni, arra ösztönözni, hogy megszeressék a sportolást, és azt a mindennapjaikba rutinszerű tevékenységként beépítsék.


 A hosszútávokon indulók bemelegítését Sándor Nikolett G4 Fitness aerobik oktató tartja. Több, mint 10 éve aerobikozik, emellett a DRHE tanító szakos hallgatója, így a testnevelés minden formában jelen van az életében. Az aerobik órákon szereti a változatosságot, ezért különféle gyakorlatokkal, eszközökkel színesíti. A G4 Fitnessben hétfőn és szerdán 17.00-18.00-ig alakformáló, zsírégető tornát tart. Az alakformáló óra célja, hogy minden egyes izomcsoportot átmozgasson koncentrálva a kritikusabb testtájakra, mint has, comb, csípő, fenék. Az edzésekhez igény szerint használnak kézi súlyt, step padot, gumikötelet, labdát.


 
Paróczai Detty Zumba bemutatót tart

Paróczai Detty 10 éve aerobicozik, 6 éve aerobic oktató, fitball top tréner, Fanatic Jump Zumba és ZumbaKids, deepWork oktató, és személyi edző. A célja az, hogy mindenki felfedezze, hogy a mozgás, a sport örömet okoz, ehhez csak az kell, hogy megtaláljuk a megfelelő formáját, ami nekünk a leginkább testhez álló. Ebben segít a G4 Fitnessben, szerdánként.
 17:30-tól egy egész testet átmozgató, saját testsúlyos, nagyon hatásos alakformálással, a deepWorkkel,  18:30-tól a latinos, táncos irányvonalat követő Zumbával. 


DEBRECEN LINEDANCE CLUB

 
Egy kis Amerika, egy kis vadnyugat, egy kis country-zene…és a hozzá tartozó tánc, és máris összeáll a country-western linedance.
A Debrecen Linedance Club 2013-ban alakult, a táncosok többsége már évek óta foglalkozik ezzel a mozgásformával. A csapat folyamatosan vesz részt nemzetközi és hazai versenyeken, linedance programokon, 2014-ben nyáron Olaszországban jártak, októberben elején pedig Ausztriába.
A táncosok hobbiként űzik ezt, fergeteges stílust, de a szenvedélyüknek és az elhivatottságuknak köszönhetően magas színvonalú előadással tisztelik meg a közönséget minden alkalommal.
www.debrecenlinedanceclub.hu


 Rocksuli - GAIA

A Más-Mozaik Szociokulturális Egyesület 1989 óta működteti a debreceni Rocksulit. A suli nagy lendülettel, ám göröngyös úton indult. Vincze Béla, az egyesület vezetője. A kezdeti három fős tanári kar és a húsz fős tanulói létszám mára több mint húsz fős tantestületté és több száz fiatalt befogadó intézménnyé nőtte ki magát. A Rocksuli Európa 11 országában mutatkozott be koncerteken, szakmai programokon.

A zenekar saját dalait játssza, melyben több stílus megjelenik, például a Hard rock-blues- jazz is. A zenekar tagjai: Gonda Viktor, Kárpáti Eszter, Kozma Máté, Tóth Balázs, és Balogh Mihály.

 Valcer Táncstúdió

1990-ben történt megalapítása óta a táncművészet területén tevékenykedik. A társastáncok tanfolyami oktatása során választódnak ki azok a tehetségek, akiknek életük meghatározó hobbijává válik a tánc. Választhatók: társastáncok a tánciskolák hagyományait követve Latin-amerikai és standard versenytáncok, formációs táncok, majorette.
 
Információ: 4029, Debrecen, Monti Ezredes u. 3. studio@valcer.hu
 


Hőlégballonos bemutató


A hőlégballonos élmény a legrégebbi repülési forma történelmünkben. Kedvező időjárás esetén különleges bemutatón vehetsz részt, ahol megszemlélhetsz közelről egy hőlégballont.

Elérhetőség: Végh Sándor
 


 


 

www.mozgasvilag.hu