Hungarian
  • VII. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL - 2017. 04.02.

A versenyig hátralévő idő:

: : : :

Marketing ajánlat


DKM Marketing

A DKM SE tevékenysége számos területén tud marketing lehetőséget biztosítani cége számára, ahol különféle finanszírozási és megjelenési lehetőségek közül választhat.


HIRDESSEN NÁLUNK!


    - Marketingkommunikációs eszközeinken keresztül a leghatékonyabban érheti el célcsoportját
    - Alacsony szórás, magas lefedettség
    - Kiváló lehetőség a márkaépítésre és a márkahűség erősítésére
    - Rugalmas szolgáltatás, kedvező áron
    - Egyedi szponzori csomagok
    - Szakmailag jól felkészült csapatunk kérésére megtervezi, lebonyolítja az Ön rendezvényének marketingkampányát


Az együttműködésért cserébe az alábbi marketing-szolgáltatásokat tudjuk felajánlani:
esemény és versenyzői szponzoráció, online és offline reklámok, DM és hírlevél, kommunikációs eszközök, helyszíni kommunikáció, a rendezény helyszíneken kiállítóként való megjelenés, molinó, plakát, szórólap, banner, VIP nevezés, információs füzetben, szponzorfalon, a rendezény logójában, pólóján, versenyérmén és sajtótájékoztatóján való megjelenés, igény szerint eseti speciális marketing.

CÉLJAINK, ELVEINKPozitív társadalmi hatás
Célunk felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a mozgás fontosságára – különös tekintettel a gyermekekre, idősekre, hátrányos helyzetű csoportokra –, valamint a rászorulóknak nyújtható segítségnyújtás lehetőségére, társadalmi szerepére.

Határokon átívelő

Rendezvényeink nem csupán a hazai résztvevőknek kínálnak lehetőséget, s ezzel utat nyitnak a határainkon túli nemzetek és hazánk között.

Értékteremtés
Rendezvényeink támogatása messze túlmutat egy egyszerű pénzügyi tranzakción. Támogatóinkkal történő, kölcsönös együttműködésünk eredményeként rendezvényeink színvonalával, tevékenységünkkel, szerepvállalásunkkal értéket teremtünk mind a társadalom, mind pedig a szponzor cég számára.

Támogatók munkavállalóinak nyújtott indirekt kedvezmények

A szponzor cégek munkavállalói részére, egyedi megállapodás szerinti létszámban lehetőséget biztosítunk a versenyeken történő ingyenes részvételre, nagy számú érdeklődés esetén kedvezményt nyújtunk a további nevezési díjak összegéből.

Színvonalra, minőségre való törekvés

Kitartással, nagy-nagy odafigyeléssel dolgozunk azon, hogy rendezvényeink színvonalas, mindenki számára megfelelő szellemiséget, minőséget képviselő, komoly társadalmi visszhangot kiváltó, széles tömegeket elérő események legyen.MARKETING ESZKÖZÖK BESZERZÉSE ÉS KÉSZÍTÉSE


A marketing eszközöket két csoportba soroljuk. Egyik csoportjuk a cég vagy a márka ismertségét és elismertségét növeli. Másik csoportjuk az eladásokat befolyásolja közvetlenül.


1. A márka ismertségét és elismertségét növelő marketing eszközök

Jellemzőjük, hogy az eladásokat közvetlenül nem befolyásolják. Ám a márka ismertségét növelik és a márka hírnevét, elismertségét építik. Ügyeljünk arra, hogy a kiválasztott marketing eszközök a márka pozicionálásával összhangban legyenek. Grafikájuk a márka grafikai elemeit használja fel.

Ezek az eszközök ---

    Ajándéktárgy, szóróajándék
    Reklámtáska
    Céges póló, egyenruha
    Zászló, molino
    Autómatrica
    És még sok minden más...

2. Az eladásokat közvetlenül befolyásoló marketing eszközök

Jellemzőjük, hogy az eladás helyén, a termékkel vagy szolgáltatással együtt kerülnek kihelyezésre. Az eladásokat közvetlenül befolyásolják. Kiválasztásukkor ügyelni kell, hogy a kihelyezés helyének megfelelő méretet, formát, anyagot és grafikát válasszunk. Általában fontos, hogy szállíthatóak és többször felhasználhatóak legyenek. Grafikájuk a képviselt márka grafikai elemeit használja fel.

Ezek az eszközök ---

    Kínálóállvány, display
    Roll up állvány
    Megállító tábla
    Kóstoltató pult, bemutató pult
    Információs tábla
    És még sok minden más...


Ha cége és márkája marketing és értékesítési tevékenységeihez az ismertséget és az értékesítést növelő marketing eszközökre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális marketing ajánlatunról az info@debrecenikilometerek.hu e-mail címen kérhet tájékoztatást.                                           Debreceni Kilométerek

www.mozgasvilag.hu